O vară CHANEL la Lungomare PLaza în Rovinj, Croația

17 June 2023

Un été de CHANEL,

la Lungomare Plaza din Rovinj, Croația

Vara asta, CHANEL te invită să călătorești în Croația, destinația idilică de  vacanță, pentru a te scufunda în „UN ÉTÉ DE CHANEL” — un eveniment exclusivist de parfumuri și frumusețe care are loc pe promenada de shopping Lungomare Plaza din Rovinj.

Unind atracția coastei croate atât de pitorească cu eleganța CHANEL Beauty, captivantul eveniment estival invită turiștii să descopere o selecție unică a colecțiilor de parfumuri și produse de înfrumusețare, inclusiv produse și servicii esențiale de vară.

LES BEIGES (Bejurile) 2023 sunt disponibile în mărimi de călătorie, cu formulele lor proaspete și ușoare. Pentru o strălucire satinată, sănătoasă și luminoasă, în culori care se schimbă în mișcare, oricând, toată vara.

„UN ÉTÉ DE CHANEL” se află în fața hotelului Grand Park, ca un spațiu deschis lângă portul de agrement, în care trecătorii pot intra liber.

Atât fațada, cât și interioarele bej de culoarea nisipului, sunt animate de cele mai recente campanii tematice de vară cu proiecții de un albastru strălucitor care evocă suprafața unei piscine sub lumina jucăușă a soarelui.


Vizitatorii vor descoperi expuse produsele de machiaj CHANEL, inclusiv noile esențiale de vară, colecția Les Beiges pentru 2023 și cele mai recente creații de îngrijire a pielii, cum ar fi N°1 de CHANEL (descrierea gamei).

 

Spațiul prezintă, de asemenea, clasicele cult și aromele mult îndrăgite ale gamei de parfumuri permanente, dar și colecțiile LES EAUX DE CHANEL și

…LES EXCLUSIFS DE CHANEL.

Clienții se pot baza oricând pe expertiza consilierilor de beauty, care oferă, cu programare sau fără, consultații gratuite personalizate de 15 minute pentru parfum, machiaj sau îngrijirea pielii, dar și pentru unghii.

Evenimentului sezonier de la Rovinj este o altă experiență unică CHANEL, într-un cadru idilic, atât de potrivit cu ispititoarele produse reunite sub umbrela “esențiale de vară”.

„UN ÉTÉ DE CHANEL” este deschis de la 1 iunie până la 20 august 2023, în fiecare zi între 9:00 și 22:00.
Adresa: Šetalište Vijeća Europa, Lungomare Plaza, Rovinj, Croația. 

Toate fotografiile sunt oferite de Chanel.Citiţi şi

CHANEL – parfumul unei dimineți devreme în Paris

LES EAUX DE CHANEL – PARIS-ÉDIMBOURG, a cincea destinație

Le Lion de CHANEL – amândoi într-o singură fantezie, dar merge și fără el

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro