Pe 18 mai se lansează platforma globală de wellness 121 tribe

13 May 2020

Cei care își doresc un stil de viață sănătos și sustenabil vor avea acces, începând cu data de 18 mai, la noua platformă globală de wellness 121 tribe, ce reunește experți de renume mondial în sănătate și nutriție, atleți, bloggeri și ambasadori, care inspiră milioane de oameni să își transforme stilul de viață.  

Platforma de wellness 121 tribe a fost dezvoltată și lansată pe piața internațională de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm.

Primul program disponibil – Unlock your true potential a fost creat de expertul de sănătate de renume internațional Darin Olien, denumit și “vânătorul de superalimente” împreună cu Sorina Fredholm, wellness influencer, health coach și instructor de yoga. Acesta este un program complet de transformare, ce cuprinde informații despre un stil de viață sănătos sub formă de video-uri, articole și podcasturi, dar și planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.

Misiunea 121 tribe este să inspire și să ajute oameni din întreaga lume să trăiască sănătos și sustenabil. Experții de renume din domeniul sănătății se bazează doar pe cărți, social media sau bloguri pentru a-și comunica mesajele. Noi le transformăm expertiza într-o călătorie interactivă și antrenantă, ajutând utilizatorii să își transforme complet stilul de viață”, declară Mikael Fredholm.

“Primul nostru expert este Darin Olien, cunoscut caIndiana Jones a superalimentelor”, autorul cărții “Superlife” și gazda unui nou documentar Netflix despre superalimente, sănătate și mediu. Fiecare rețetă din acest plan asigură o hrănire sănătoasă, fără a sacrifica din gust. Iar sesiunile de yoga și antrenamentele sunt foarte eficiente și ușor de făcut acasă. Faptul că acest program este mereu la îndemână, pe telefon, îl face cu atât mai ușor de urmat, iar după 21 de zile utilizatorii își vor da seama că și-au format obiceiuri noi și sănătoase pe care le vor putea urma în mod firesc întreaga viață”, declară Sorina Fredholm.

Scopul meu principal este ca cei care beneficiază de program să fie sănătoși, în formă și să se simtă minunat. Îmi dorescsă consume mâncare de calitate și să aibă energia să trăiască viața pe care și-o doresc și o merită”, declară Darin Olien.

Programul cuprinde și planuri de antrenament formate din exerciții de fitness și sesiuni video de yoga ghidate de Sorina Fredholm. Este interactiv și ușor de utilizat, iar experții sunt alături de utilizatori la fiecare pas, pentru a îi ghida și motiva.

Aplicația 121 tribe va putea fi descărcată gratuit din AppStore. Planul Unlock your true potential creat de Darin Olien și Sorina Fredholm se poate experimenta gratuit pentru trei zile, iar accesul la întregul program costă 79$. Campania de pre-order este în derulare până pe data de 18 mai cu un preț special de 49$. 

***

Despre 121tribe

Platforma de wellness 121 tribe a fost dezvoltată și lansată pe piața internațională în mai 2020, de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm.

Mikael Fredholm are o experiență de peste 15 ani în industria de wellness și  fitness, timp în care a deținut poziția de CEO în cadrul World Class Romania, unul dintre cele mai de succes lanțuri de fitness din Europa.

Sorina Fredholm este wellness influencer, health coach și instructor de yoga, cu certificare internațională de la Institute of Integrative Nutrition și Yoga Alliance.

Mai multe detalii despre platformă și programul de wellness găsiți pe 121tribe.com.Citiţi şi

Tu de ce ți-ai dori o piscină în propria curte?

Femeile smart poartă ceasuri smart

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro