Scurt manifest de libertate

22 August 2018

NEIDONI okResimt acțiunile cohortei PSD-iste ca pe un abuz zilnic care îmi invadează viața privată, sabotându-mi liniștea de care am nevoie pentru a mă bucura pe de-a întregul de cerul verii, de toamna care stă să vină, de copiii mei, de bunătatea prietenilor, de oameni cu demnitatea intactă, de cărțile bune, de nocturnele lui Chopin, de o discuție tihnită și calmă.

Este uimitoare capacitatea acestor găinari de a construi realități contra-factuale, de a ne cere să vedem binefacerile lor când, uitându-mă în jur, văd că până și fluturii plâng de tristețe.

Ce eliberare va fi, înfumurați PSD-iști, să vă vedem plecați, unde vedeți cu ochii, de preferat cât mai departe, poate în Madagascar, unde vă așteaptă al vostru Mazăre, lăsându-ne eliberați de tirania obsedantă a minciunilor voastre.

copil protest

Vreți să ne faceți cel mai mare bine? Lăsați-ne să ne bucurăm de primul veac de existență al țării fără voi și apoi, peste un alt veac de (ne)singurătate, dacă ni se va face dor, vă vom chema să vedeți cât de frumos zboară fluturii, cât de liberi cresc copiii ai căror buni și străbuni au îndurat, mult peste măsura răbdării lor, toate fărădelegile voastre!

Plecați! Nu cred, totuși, că vă vom purta dorul! Doar plecați. Atât!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Alegeri

Iar la zi de sărbătoare, nimicul cu moț

Dacă întrebi 10 studenți la medicină…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Raducu / 25 August 2018 14:59

    Libertatea este scumpă… Iar noi, în țara asta, nu o vom avea prea curând.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro