Trăieşte-o cum te pricepi mai bine!

20 June 2017

Ne plângem tot mai des că trec anii, trece viaţa. Viaţa însă nu se număra în ani, se numără în experienţele pe care le-ai trăit, în oamenii pe care i-ai iubit, în paşii care te-au purtat prin lume, în lacrimile pe care le-ai vărsat sau în zâmbetele pe care le-ai primit, în împlinirile care te-au bucurat, dar şi în eşecurile care te-au întristat, în urmele pe care le-ai lăsat în societate, în generozitatea cu care te-ai străduit să faci viaţa altora mai simpla şi mai frumoasă, în fiecare cădere şi fiecare ridicare, în fiecare speranţă deşartă şi fiecare vis împlinit.

femeie zambet

Viaţa e plină de regrete, de dezamăgiri, de neîncredere în tine, de înţelepciune tardivă, de oameni care te-au rănit şi Marietta Dobrinoameni care te-au iubit, de prieteni care-ţi întind o mână şi prieteni care-şi întorc privirea, de plecări şi de întoarceri, de întâmplări dulci şi întâmplări amare, de puţine lucruri indispensabile şi foarte multă frivolitate, de sănătoasa inconştienţă sau inutila cuminţenie, viaţa e făcută din dăruiri şi din primiri, din strângeri în braţe şi odihnit pe umeri sinceri, din sărutări pasionale şi sărutări delicate pe frunţi de copil, din culmi de fericire sau împăcări cu soarta. La sfârşit, minunea asta numită viaţă o să se numere în amintiri şi atingeri de suflet.

Trăieşte-o cum te pricepi mai bine!

Pe Marietta o găsiţi întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Știți deja cât vă costă!

Couple.ro ar putea fi sfârșitul lui “No Sex and the City”

De ce este invidiată o femeie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro