Tu ce-ai răspunde?

20 July 2014

MIRELA RÎn general oamenii mă ascultă și reușesc să captez atenția destul de ușor. Așa m-am dus și la întâlnirea cu domnul A. Eram convinsă că rolurile sunt stabilite din start și că eu voi face ceea ce știu să fac cel mai bine, să povestesc. Vorba prietenei Ina care mi-a spus într-o zi “tu și dacă vezi un rahat pe jos ești în stare, dacă vrei, să-l prezinți ca pe superrahatul unic și special și noi toate stăm și te ascultăm și vrem să-l întâlnim și noi într-o bună zi”.

Dar să revenim la întâlnirea cu domnul de și din poveste. După primele 10 minute rolurile s-au inversat, eu m-am facut din ce în ce mai mică in fotoliul pe care îl ocupam și m-am lăsat prinsă într-un test care mi-a dat de gândit și pe care vreau vi-l spun și vouă.

“- Cum crezi că sunt bărbații? m-a întrebat într-o zi un băiat cu care am petrecut câteva ore bune la un pahar de vin.

– Slabi, comozi, fără inițiativă, dezordonați, superficiali, duplicitari, mincinoși, iresponsabili, îmbârligători, încăpățânați, poligami, neatenți…

Norocul meu că m-a oprit, pentru că probabil aș fi putut duce mult mai departe numărul exemplelor.

Cum crezi că sunt femeile?

– Puternice, determinate, responsabile, cu inițiativă, harnice, organizate, protectoare, fidele, profunde.

Cum crezi că trebuie să fie o relație?

test de sinceritate

– Solidă. Compusă din doi oameni întregi. Oameni care încearcă în fiecare zi să fie mai buni cu ei, pentru ei și pentru ceilalți. Oameni care încearcă fiecare să-și împlinească visele și misiunea într-un cadru în care se simt ocrotiți și susținuți. Cred că relația e locul acela în care poți să simți că nimeni și nimic nu poate pătrunde, e bula aceea în care își fac loc și bula mea și bula lui și își dau mâna să plutească împreună.

Cum vezi viața?

– Ca pe un cadou.

OK. Acum gândește-te cum vezi bărbații și ce fel de bărbați ai atras, cum vezi femeile și dacă ești așa, cum vezi relațiile și ce fel de relații ai construit, cum vezi viața și ce e viața pentru tine.Citiţi şi

Căci viața continuă

Atunci mi-am dat seama că îl iubeam, iar el și-a dat seama de ce nu putea să-și amintească decât de mine

M-am uitat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro