World Class România: programul Easy8 pentru a face sport cu plăcere

3 March 2017

Pentru că oricine poate practica cu plăcere sportul, World Class România s-a gândit să demonstreze asta prin noul său program Easy8, dedicat celor care vor să facă un pas către un stil de viață activ, dar până acum s-au ferit să meargă la sală. 

Astfel, începătorii se pot familiariza mai ușor și mai rapid cu antrenamentele, cu echipamentele din sala de fitness și cu clasele de group fitness, fiind motivaţi să adopte un stil de viață activ.

Noul program Easy8 se derulează pe parcursul a opt săptămâni, fiind alcătuit din două tipuri de antrenamente de grup – 12 clase de antrenament de grup pentru începători, cinci clase de antrenament de grup pentru avansați -, și trei întâlniri cu antrenor personal – acestea includ atât antrenamente unu la unu, cât și evaluări corporale personalizate.

World Class Romania - Easy8 ok

Cele 12 clase pentru începători, Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba, ajută membrii să își cunoască musculatura și îi obișnuiește cu efortul fizic. Cele cinci clase pentru avansați, Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga, le permite membrilor să treacă la nivelul următor și îi ajută să-și atingă obiectivele de fitness. Cele trei sesiuni de evaluare și antrenamente cu antrenorul personal vor stabili obiectivele membrilor și le va permite acestora să lucreze eficient și corect.

„Programul Easy8 are ca scop principal introducerea oamenilor în lumea sportului și a atenției pentru un stil de viață activ și sănătos. Cuvintele care definesc World Class în acest an sunt „Fii Sănătos”. De aceea, prin intermediul acestui program, a expertizei în fitness a antrenorilor noștri, a facilităților pe care le oferim, a efortului și a pasiunii pe care o dedicăm fiecărui membru, vom motiva din ce în ce mai mulți români să răspundă mesajului nostru de a duce un stil de viață mai sănătos și activ”, declară Kent Orrgren, CEO World Class România.

Programul Easy8 este disponibil în toate cele 31 de centre de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament anual fulltime la centrele premium W și oricărui pachet Basic, Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

Mai multe detalii găsiţi aici.Citiţi şi

M-a apucat ambiția să termin și eu un maraton

ING Bank și Fitbit lansează o campanie prin care încurajează românii să facă mai multă mișcare

Pe tine te motivează Nicole Kidman să te apuci de sală?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro