Efectul Francis

catchy

7 December 2013

“De-a lungul ultimelor luni, Papa Francisc a ocupat primele pagini ale ziarelor prin nişte tactici de marketing neașteptate care au atras credincioșii de peste tot din lume. A lansat echipe sportive de la Vatican. A tot glumit cu un nas roșu de clovn și o cască de pompier. Alăsat un copil să-l îmbrățișeze în timp ce se adresa pelerinilor. Şi a promis să boteze personal bebelușul unei femei care a refuzat presiunile partenerului ca să avorteze. Papa trece de nivelul colegilor săi înțepați, de aceea a sugerat recent că „chiar și ateii” pot fi salvați și a afirmat că el nu-i va judeca deloc pe catolicii gay și lesbiene. Luna trecută, Papa Francisc a atins 10 milioane de urmăritori pe Twitter, lucru care l-a poziționat chiar sub Kanye West. Peste tot, observatorii vorbesc de „Efectul Francis”.

Dar orice persoană îndrăgită de media modernă are nevoie de o mașină de PR, iar Papa Francisc nu face excepție de la regulă. Greg Burke, reporterul de 53 de ani de la Fox News, a devenit agentul Sfântului Scaun, mai exact, Consilier Senior de Comunicare în Secretariatul de Stat al Vaticanului şi a început treptat să schimbe modul în care se fac lucrurile în orașul Vatican.”

Citiți aici mai multe despre PR-istul Papei care fascinează lumea, cel care a spus că imaginea Papei Francis ar trebui să aibă un avertisment pe ea –  „Pericol! Omul acesta s-ar putea să-ți schimbe viața”.

Citiţi şi

Dragă corporaţie, vreau să divorţăm!

Papa Francisc despre relații sau cel mai frumos manual de iubire

Surprinzătoarele păreri ale Papei Francis despre…sex sau cel mai frumos manual de dragoste


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
412 views

Your tuppence

 1. Iubeşte-mă primăvara! – Talk Tabu | Catchy / 5 March 2014 10:57

  […] DE JANEIRO – A început carnavalul de la Rio, simbolul bucuriei de a trăi… Papa Francisc a primit-o pe preşedinta Braziliei, Dilma […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro