Gwyneth Paltrow – cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Petrescu

24 April 2013

… Aşa au decis cei de la revista People, care au publicat un interviu cu actriţa americană în numărul din 24 aprilie. „La început am crezut că e o glumă” le-a spus ea jurnaliştilor, adăugând că familia e cea care o face să se simtă frumoasă.

Următoarele cele mai frumoase femei din lume sunt, conform aceleiaşi reviste americane, actriţa Kerry Washington, Amanda Seyfried, interpreta lui Cosette din Mizerabilii, Zooey Deschanel, Jane Fonda (la ai săi 75 de ani împliniţi), câştigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă, Jennifer Lawrence, cântăreaţa Kelly Rowland, actriţa Halle Berry, colega ei de breaslă, Drew Barrymore şi, pe ultimul loc din top 10, Pink.

Gwyneth are 40 de ani şi spune că a surprins-o vestea pentru că s-a obişnuit ca, în timpul liber, să nu semene deloc cu cea pe care publicul o ştie de pe ecran ci, dimpotrivă, să poarte haine lejere şi puţin machiaj. De curând, a lansat o carte de bucate care a intrat pe primul loc într-un top al vânzărilor întocmit de The New York Times. Iar deţinătoarea titlului de anul trecut, Beyonce, îi este cea mai bună prietenă. Cât despre cinematografie, actriţa a revenit în branşă în 2008, după o pauză de aproape 5 ani.

Vă place Gwyneth?Citiţi şi

Jane Fonda (79) și Helen Mirren (72), în spectacolul L’Oréal de la Paris

Redford și Fonda, din nou împreună după 50 de ani

Noua generație a femeilor fără vârstă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
812 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro