Ce-i bun și nouă ne place

Catchy

23 April 2015

Stejarii Country Club lansează, începând cu luna aprilie 2015, oferta pentru sezonul estival ce pune la dispoziția pasionaților de sport trei opţiuni:

  1. un abonament special conceput pentru perioada verii, valabil timp de patru luni, în perioada 15 mai – 15 septembrie 2015,
  2. pachetul pentru o săptămână
  3. și accesul de o zi.

Acestea includ accesul la toate facilităţile premium ale complexului unic în capitală, fiind tarifate preferenţial pentru adolescenţi, copii şi cel de-al doilea membru al familiei.

Stejarii Olympic pool 1

Pasionații de înot au la dispoziție un bazin olimpic exterior, cu sistem de încălzire, astfel încât se pot bucura de practicarea înotului chiar și în condiții meteo cu temperaturi scăzute. În jurul piscinei, se găsesc pavilioane private elegante, ce conferă un cadru intim și confortabil, unde se pot rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa.

cosmindragomir_Stejarii-p2_XL_111

În imediata apropiere a piscinei, terasa Al Fresco asigură o gamă variată de specialități culinare.

Printre atracțiile preferate de clienți pe perioada verii se regăsesc și acoperișul clubului, terenurile de padel și Golf Driving Range-ul, oferta estivală incluzând tarife preferenţiale pentru această facilitate.

stejarii-4831

Acoperișul clădirii este o arie unică în București, cu gazon natural, unde se pot practica diverse activități sportive în aer liber, în mijlocul pădurii Băneasa: sesiuni de pilates, yoga, stretching, dar și clase private de fitness sau clase speciale de aerobic.

cosmindragomir_Stejarii-p2_XL_068

Pe lângă cele enumerate mai sus, complexul oferă și alte facilități: patru terenuri de tenis cu zgură Conipur Pro Clay – două în aer liber și alte două acoperite, două terenuri de squash, sală de fitness cu peste 100 de echipamente sportive cu cea mai modernă tehnologie, studio de cycling, piscină semi-olimpică în interior, pistă de alergare, perete de escaladare, două terenuri de padel și Golf Driving Range. La acestea se adaugă o gamă diversificată de activități artistice și arte marțiale pentru copii și adulți: Aikido și Kyokushin Karate, Atelierul de Voce și Muzică – o inițiativă a Loredanei Groza și a Luciei Ciobotaru, balet, street dance, dans latino, mix dance hobby și stiletto dance.

cosmindragomir_Stejarii-p2_XL_129

Abonamentul de vară achiziționat pe o perioadă de patru luni poate fi prelungit și transformat în abonament anual, fapt ce presupune achitarea diferenței de plată și a taxei de înrolare. Mai multe detalii despre tarife pot fi găsite aici.Citiţi şi

Azi, nu mai avem fii sau fiice, avem doar prinți și prințese

Shiseido Spa at Stejarii Country Club, dublu premiat la World Luxury Spa Awards

Cum faci? Cât îi rupi din copilărie?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
610 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro