Cum să faci să-l mai impresionezi cu chiloțeii tăi roșii, cu sutienul tău cu dantelă…

23 October 2015

miriam soarePrietena mea e proaspăt îndrăgostită. Sex pasional, sărutări prelungi în mijlocul mulțimii și al drumului, își caută mâinile unul altuia în continuu. Orice ar spune el, chiar și dacă tace, ea îl privește cu un zâmbet idot, languros și admirativ. Cu greu o conving să bem și noi o cafea, așa, ca fetele, ca în timpurile deja apuse. Să povestim intimități și să vorbim măscărăgios. Hai, să nu-mi spuneți că voi, doamnelor, nu faceți așa ceva! În sfârșit, concluzia întâlnirii noastre este clară și indubitabilă. „Important este să păstrăm flacără iubirii și a pasiunii mereu aprinsă. Să o întreținem cu migală.” Aşa îmi spune, plină de convingere, prietena mea. Acum, la a n-a iubire și despărțire, știm secretul. E simplu. Păstrăm flacăra aprinsă. Întrebarea e cum. Când știm, când simțim că iubirea a trecut pe pilot automat.

Când ştim că e începutul sfârşitului? Când știm că el sau ea ne zâmbește prietenește și nu îndrăgostit? Cum să faci să păstrezi pasiunea când plictisul și rutina gesturilor ne macină iubirea, aşa cum apa sapă tăcut la temelia casei, până o dărâmă?

cuplu certat

Cum să faci ca atunci când închizi ochii și ești goală în brațele lui, să nu știi cu exactitate unde va pune mâna, cum va ofta și unde te va mângâia? Cum să faci să nu cazi în același ridicol și prăfuit romantism cu lumânărele parfumate, cine romantice, șampanie și căpșuni cu frișcă? Cum să faci să-l mai impresionezi cu chiloțeii tăi roșii, cu sutienul tău cu dantelă, după care ai alergat prin trei magazine, de care el, oricum, e convins că e tot ăla de data trecută, whatever…Până și flacăra de la Combinatul de la Oarja se mai stinge uneori. Şi Distigazul mai are sincope și avarii, numai noi avem impresia că am descoperit apa caldă. De fapt, dacă mă gândesc bine, singura flacără mereu aprinsă e cea a candelei. Şi aia e pentru morți.

Pe Miriam o găsiţi întreagă aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie căsătorită are încă dreptul la fericire

Ce faci când nu mai ai pentru ce să lupți?

Cea mai bună școală din lume

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
7,160 views

Your tuppence

 1. maya / 24 October 2015 12:46

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro