Nu mai vreau să fiu fraieră, am obosit!

4 December 2017

Ce bine ar fi să știm unde ne este bine și să rămânem acolo… Să nu rătăcim inutil prin locuri unde nu ne regăsim, unde nu ne este și inima, unde nu e acasă! Acasă – acolo suntem în siguranță, acolo ne putem linge rănile, unde e liniște, indiferent ce s-ar întâmpla.

Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că am cam dat-o în bară! Am plecat de lângă cei dragi – familia -, și am căutat să-mi fac un cămin în altă parte. Am pus suflet în tot, în copiii mei – pe care i-am crescut singură, în bărbații cărora le-am dat șanse și în relațiile în care am pus toată inima! Și am greșit.

femeie curaj

Inima NU se dă oricui. Nu orice găgăuță care nu s-a desprins încă de fusta mamei merită asta. Să fii bărbat înseamnă mult. Înseamnă să fii responsabil, nu să te prefaci, căci altfel te vei da de gol în fața unei femei deștepte care nu depinde nici de banii tăi, și nici de ce ai tu în pantaloni. Care nu plânge atunci când ia o decizie, care, dacă trebuie să se chinuie, rămâne demnă, neacceptând mizeriile unui neputincios.

Nu, nu urăsc bărbații! Dar nu știu cum dracu’ tot fac, că , deși am avut în familie exemple mai bune, eu tot prost aleg. Dau prea multe șanse și mereu ajung în aceeași situație. Dar acum, în sfârșit, cred că știu – nimic nu se întâmplă pe lumea asta fără rost, ci că să înțelegem cine suntem și de ce anume suntem în stare. Și (-mi) promit că îmi revin din „amețeală” și o iau iar de la capăt.

Curaj, îmi zic și mie și celor ca mine! Nu vă mai mulțumiți cu jumătăți de măsură. Dacă voi nu vă prețuiți, nimeni nu o va face! Cel mai grav este să te minți că ți-e bine! Uitați-vă dimineața în oglindă, ochii voștri nu mint. Trebuie să credeți că se poate și există mai bine. O singură viață avem și ar trebui să fie mișto!

Guest post by Delisa

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Cel mai rău început de an

Anul e gata

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro