Nu vă mai tot reconstruiți, bărbaților adevărați nu le place!

31 May 2016

STEFANIA SIDORDe la o vreme încoa’ încerc să (le) înțeleg și să găsesc o explicație pentru domnișoarele, tot mai multe, care cu orice preț, cu orice risc și cu leii pe care nici nu-i dețin și, eventual, nici nu i-au muncit, țin să se urâțească! Le privesc și primul gând ce-mi vine-n minte este că ele se dușmănesc pe sine și, astfel, se apucă și se ciuntesc de foarte, foarte tinere. Bine că apelează la specialiști, unii, de fapt, fiind doar doctori, căci altfel ar fi vai și amar… “Este cu putință mai amar și mai vai decât sunt deja?!” mă vor întreba unii. Ei bine, da, dacă faceți o scurtă cercetare pe internet, da, se poate îngrozitor de rău, dramatic de grotesc și înspăimântător de mutilant.

Dragi fete, și-acum nu vă scrie vreo frustrată, cum vă pregătiți poate să mă numiți, ci una bucată femeie care a trecut printr-o sarcină, naștere și alăptare prunc vreun an, dacă aveți un piept suficient de voluptuos, după ce veți fi devenit femei, născând, și veți fi încetat alăptarea, așteptați-vă să vă arate sânii precum cei din fotografia de mai jos. Într-un astfel de caz, ar fi nu admisibilă sau acceptabilă, ci mai degrabă de înțeles nevoia de a apela la implantul mamar. Alte exemple, admisibile, ar fi cazurile dramatice ale unor femei suferinde, bolnave, ce necesită imperios astfel de operații de reconstrucție sau implant propriu-zis. În toate celelalte cazuri, repet, în absolut toate celelalte cazuri, NU! Nu-s nici de înțeles, nici de dorit și nici de acceptat! Așa că, lăsați modelele din reviste, de pe net ori, și mai rău, de pe la televizor, care mai de care mai false, mai artifciale, mai modificate și mai transformate până la “de nerecunoscut” și doriți-vă să rămâneți naturale cât mai mult timp cu putință! Doriți-vă să fiți mângâiate cu plăcere, cu dorință carnală reală și nu din curiozitate…

boobs

Aveți habar cât de chinuitoare este recuperarea după o operație? Credeți-mă, odată tăiate, nu veți mai fi niciodată ca înainte… Aveți voi idee ce presupune introducerea unui corp străin în organism? Perioada ulterioară, de vindecare a rănii, de fapt a întregului trup poate fi una lungă, extrem de dificilă sau poate chiar imposibilă. Și chiar dacă implantul va fi acceptat, cum de altfel văd că se și petrece de cele mai multe ori, tot nu veți mai putea face vreodată lucrurile așa cum le făceați odinioară, astfel încât  viața vi se transforma, inevitabil, în înainte și după, dar “ca noi” nu veți mai fi nicicând!

Să mai pomenesc și despre cele cu sânii mici?! Căci pe acestea chiar că nu vă înteleg absolut deloc, oricât mă străduiesc. Vă consider norocoase, pe cuvânt, fiindcă odată cu încetarea alăptării vouă nu vă atârnă nimic până pe la buric…

Asupra celor suferinde, am fost clară și nu mai revin.

buze

Încă ceva, fetelor, încetați să vă mai hialuronizați buzele! Doriți-vă să fiți sărutate de drag și nu cu repulsie… Dacă până și bărbaților ălora faini, interesanți și buni de luat acasă, le displac aceste modificări după care tânjiți, ei dorindu-și din ce în ce mai aprig fete frumoase natural, fete neinjectate, fete neoperate, de ce mama dracului voi continuați să vi le faceți? De ce persistați în eroarea de a crede că vă faceți mai frumoase când nu se petrece decât contrariul? Pricepeți odată, nu deveniți mai frumoase cu buzele întinse și umflate până sub organul olfactiv ori mai-mai să vă curgă peste bărbie! Ah, și să nu uit, nu vă mai amăgiți că vă sunt de folos în timp ce faceți sex. Nici la cel oral. Nu mă credeți pe mine? Atunci, citiți-l pe Bendeac, vă lămurește el…

Astăzi mă semnez așa: mamă, de fată, cu implanturi mamare introduse după naștere și alăptare.

Pe Ștefania o găsiți întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Toantă să fii să nu spui da. Așa exemplar, cum să ratezi?

Și bărbații sunt femei de moravuri ușoare

Ce, când și cum i-ar plăcea creierului nostru să mâncăm

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Elena / 10 February 2018 11:42

  Si eu sunt mama, am alaptat, ma pregatesc sa-l nasc pe al doilea si ma enerveaza sa vad cat de preocupata sunteti, doamna, de alti oameni (de barbati in speta ca ei nu gasesc ceva “natural”). De unde atata timp si energie pentru asemenea preocupari? Nu exista oferta fara cerere. Fetele astea se fac asa tocmai pt ca sunt placute de o anumita categorie de barbati. Cred ca aveti nevoie de un hobby…

  3
  2
  Reply
 2. Mama / 9 February 2018 19:22

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  0
  0
  Reply
 3. Gina / 3 February 2018 16:20

  Dar tu dupa operatia de siliconare cat de repede te-ai refacut? Repede le critici pe altele dar tu bagi in tine silicon dupa garderoba !

  2
  1
  Reply
 4. dan Z / 19 March 2017 19:01

  “Oglinda intotdeauna minte… cum altfel s-ar mentine dorita si in uz continuu” Scrib
  Cand te arata ca fiind frumoasa, te minte precum ca ai fi “cea mai cea”, iar cand te arata mai putin decat stelara si cu niscaiva imperfectiuni naturale, iar te minte si-ti spune ca esti Baba Oarba… perversa inventie… ori o fi mintea cea de joaca feste?
  Cum altfel s-ar explica obsesia femeii de a-si auto-critica reflectia de multiple ori, zilnic…

  0
  0
  Reply
 5. Dana / 27 November 2016 10:15

  Mi se pare mie sau Stefania are nasul operat? Daca nu, tot ce ai spus, Stefania draga, este egal cu 0!

  0
  1
  Reply
 6. Lacramioara / 1 June 2016 7:10

  Depinde și de forma sânului, nu doar de conditia de a deveni mama. Dacă sânii sunt predispuși la lasare, femeia poate sa nu aibă niciodată copii,iar sânii sa ajungă “ciorapei” mai repede decât la o femeie ce alăptează. Ai mei au fost rotunzi, de exemplu, nici mari și nici mici. După alăptatul a doi copii tot se așează frumos, chiar dacă nu port sutien. Am o prietena cu sâni mari, din adolescenta ii avea mari și lăsați. Nu are copii,dar are 34 de ani și a trecut prin niște fluctuații de greutate. Efectul creșterii în greutate, mai apoi al slăbirii bruște se vede mai ales în zona aia. Nu va amăgiți ca dacă nu alăptați va vor rămâne sânii ca de adolescenta toată viata! Toată zona aia e formata din țesut adipos în cea mai mare parte, și ala se modifica constant.

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro