Punctul G

23 May 2016

Constantin CucuUn articol publicat duminică pe realitatea.net ne informează asupra unui fapt de importanță planetară: punctul G există.

Astfel, conform articolului, profesorul Emmanuele Jannini, medic, androlog și sexolog italian, o persoană care are probabil cea mai frumoasă meserie din lume, ar fi reușit nu numai să găsească, să bătucească și să morfolească susnumitul punct, dar chiar l-ar fi pozat.

Veștile bune nu au contenit aici, amplasamentul acestuia fiind la 3 cm de intrarea în v*gin, deci absolut abordabil de către toată lumea și nu doar pentru zuluși și negri bantu. Singura șmecherie ar fi legată de unghiul de căutare inadecvat în poziția misionarului, ceea ce la urma urmei nici nu este grav, misionarii neavând prea mare interes în orga*m, ce să mai zicem de orga*mul feminin.

Un singur nor pe cerul rozaliu al s*xualității feminine, respectiv faptul că nici măcar un om dedicat ca domnul profesor nu a reușit să găsească punctul G chiar la toate femeile.

femeie umbra

Aici, sincer să fiu, datele mele converg.

Bucuria acestei lecturi mi-a fost totuși tulburată de câteva contraargumente: lipsa fotografiei buclucașe sau a vreunui articol despre aceasta pe pubmed, precum și de datele conflictuale ale altor cercetători, britanici de data aceasta, care, căutând la 1804 femei între 23 și 84 de ani, nu au reușit să găsească nicio dovadă despre existența acestui punct.

Mă întreb și acum ce rezident pakistanez o fi căutat punctul G la subiectul de 84 de ani, că veni vorba.

Sigur, nu este de mirare să constatăm că acolo unde un pâlc de englezoi caută fără succes punctul G la mii de femei, un italian în floarea vârstei li-l poate arăta din prima, dar coroborarea datelor mă face a crede că totuși punctul G la femeie este, mai degrabă, localizat în garderobă și poate în garaj, dar în niciun caz în locurile în care, cu naivitate, bărbații (românii) caută de 2000 de ani.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Sunt femeie de vânător

Când el face o glumă proastă, tu n-ai simțul umorului

Curs de formare pentru bărbați 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Gigi dura / 10 June 2016 23:03

  @ gigi duru, la barbat sau la femeie? 🙂

  0
  0
  Reply
 2. gigi duru / 10 June 2016 19:55

  bulshit.chiar egzista dar nenea doctoru nu l-a depistat încă! 🙂

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro