Trupeșe, vulgare, ostentative

19 September 2015

Cred că greșiți la fază asta cu rușii, comunismul, domnule Pârvu… nu înțelegeți greșit, nu sunt nici rusofil, nici comunist, dimpotrivă, am condamnat și condamn direct comunismul – are tragedii de neiertat, dar eu cred că femeile s-au masculinizat din cauza consumerismului, n-am să spun capitalismului, că nu cred că în cazul ăsta e loc de regimuri și doctrine, dar eu mă uit în jur și nu aud în discuțiile și preocupările femeilor decât teme, cuvinte, preocupări care au legătură directă cu banii.

Toate evaluările și așteptările lor se duc și reduc la banii, la starea materială, vorbesc doar despre prețuri, case, mașini, restaurante, haine, tot ce are legătură cu consumerismul și materialismul. E o goană, o râvnă, o competiție, toate alegerile lor sunt vizuale. Cred că de aceea s-au înăsprit, masculinizat, multe figuri reci, agresive, fără zâmbet, fără inocență, fără gingășie, fără emoții, fără lacrimă!

femei franțuzite

Trupeșe, vulgare, ostentative, vocale, gesturi agresive și ferme, hotărâte! Multe, prea multe dintre femei sunt așa. Nu mai există femei care să se piardă în muzică, să rătăcească prin librării, să rămână pierdute într-un fotoliu la film după ce sala s-a golit, să te însoțească la o cabană simplă la munte… îți evaluează casa, îți măsoară mașină, îți cântăresc punga de cadouri și își aleg singure restaurantul. Vor tot ce văd în reclame!

Comentariul lui TeodorCitiţi şi

Aproape 50% dintre români cred azi că regimul comunist a fost un lucru bun pentru România. Să nu uităm…

Viața

Un trend care dăinuie încă din lockdown: Eficientizarea caselor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro