Cum să te fac să simți?

1 June 2015

Pe trupul tău gol, ascuns sub cearceaf, s-ar vedea semnele oboselii. Te-am abandonat, neterminat. Mă priveai de după șuvițele căzute pe față și suspinai.

– Vreau să simt și eu!

Prezervativul mă irita. Când l-am scos, l-am aruncat nervos, gol, cum era. Goliciunea lui mă enerva. De ce puteam să-i văd goliciunea, iar pe a ta, nu?

Becul era stins. Camera era luminată doar de lună, iar tu erai ascunsă sub cearceaf.

Fumam și priveam camerele de vizavi. Puține, luminate. Nici nu e de neînțeles. E ora patru dimineața și noi ne prostim. Vrem să facem dragoste, dar abia reușim să ne împreunăm. Doar ne f*tem creierii: cum să te fac să simți, să dispari din lumea contingentă în lumea Ideilor, să fii una cu Absolutul?

A doua țigară vine cu-n gând și, oricât aș încerca, nu pot să-l îndepărtez. Îl izbesc de pereți, dar parcă ar fi din elastic. Revine mereu în poziția de echilibru, în câmpul meu meditativ. ”Vreau să-ți rup tiparul!” Am râs cu poftă. Cum? Tu, fată neprihănită, neinițiată în arta amorului, cu idei puerile că bărbatul și femeia s-ar înțelege dacă și-ar zice totul, tot timpul, fără mistere, vrei să-mi rupi tiparul? Dar care ar fi tiparul meu?

Falusul abia mi-l mai simt. Am căutat cu degetul puncte magice și apoi m-ai tras în tine. Nu înainte să mă obligi să-mi pun prezervativul. Ultimul pe care-l aveam. Număram, în gând, dar numărătoarea era aiurea. Ba eram, ba nu eram. Te sărutam cu ochii închiși, fără pic de rațiune. Nu eram istorie, nu eram totalitatea faptelor mele, ci doar un amalgam de emoții. Nici pe departe sentimente. Nu, nu iubire. Sincer, dacă m-ai pune acum să ți le descriu, aș fi mut până când ți-ar dispărea mutra aia curioasă. Dar tu, nimic. Gâfâiam eu și pentru tine. Umezeala pielii tale era doar transpirația ce curgea de la mine sau câștigată prin contact cu trupul meu. Tu erai sub mine și atât.

love12

Vrei să simți? Ce să simți? Dacă nu te implici, eu ce vrei să-ți fac? Mi-aș fi dorit să fiu de vița amanților pricepuți, inițiați de alții, care și-au câștigat respectul în acest domeniu. Tot ce am făcut, tot ce aș fi vrut să-ți fac, sunt cunoștințe câștigate după lupte grele, în care am suferit din cauza precocității mele, după nopți nedormite, umblate în cluburi, în căutare de “descărcătoare de c*aie”. Dar găseam “material de l*bă” sau povești de dragoste din care ieșeam șifonat. De la ele nu am învățat! Cu rușine mi le aduc aminte, dar suma cunoștințelor e acumulată de la domnișoare sub eticheta “nudurilor nereușite”. Știi de ce le spun “nuduri nereușite”? Aceste domnițe mă acceptau așa cum sunt.

Într-o seară, fără niciun ban în buzunar, beat, cu un ghiozdan în spate, în care aveam câteva creioane, pixuri, o carte și un carnețel, am bătut la ușa uneia dintre ele. Am facut sex, nu dragoste, cum îți place ție să spui. Primul număr a durat rușinos de puțin, al doilea a fost pentru ea un chin. După ce mi-a obținut orgasmul, s-a așezat lângă mine, obosită. Mai obosită decât erai tu. Am luat o țigară, am fumat și am vrut să-i mulțumesc. Numai că, în acel moment, cuvintele erau nepotrivite. Așa că, am scos un creion și m-am apucat să-i desenez voluptatea. Mi-a ieșit un nud ce nu-i semăna, dar a zâmbit și m-a tras lângă ea, m-a sărutat și m-a vârât din nou în ea. De la ea și altele asemenea ei am învățat arta amorului. Și tu, acum, mă corijezi, îmi ataci virilitatea, mărimile și tacticile?

Guest post by Gheorghiță HurmuzCitiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Call Me By Your Name – un film după vizionarea căruia m-am simțit vinovată

Viața

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Stef / 31 July 2016 19:06

  „I-a spus unchiu-so’ odată că dacă nu e să fie al ei o să vadă asta. Nu a ascultat. Era o tânără care credea orbește în iubire și blama adulții ce renunță la luptă. S-a bătut în piept că nu e așa, că aceea e o vorbă stupidă din popor, că o iubește, dar așa cum poate. Nu a avut în vedere dragostea față de o femeie, care ori e maximă ori nu e deloc, că ar trebui să tremure când o atinge. Căci urâtă nu e, și mai presus de toate, e deșteaptă. A putut să fie bărbat pentru zeci de femei, pentru ea nu mai putea, folosea scuze de orice tip. Nu le-a avut pentru cele care-i băteau la ușă sau pentru cele în fața cărora se ducea beat. Și stresat, și beat, și obosit, era bărbat. Nu avea inhibiții. Acum le are.
  A uitat ce-a fost învățată, că orgoliu sau egoismul distruge relații, le-a acceptat. Și-a impus că nu merită multă atenție, pentru că nu a primit-o. S-a declarat o femeie nebună, pentru că asta a ajuns să creadă. Păcat, căci tot ce făcea ea, definea comportamentul fiecărei femei. Diferența era alta. Ele ascundeau vorbele, ea le-a spus în față, cu frici, cu reproșuri, dar nu a folosit masca cucoanei ideale care înțelege bărbatul și-i acceptă greșelile de parcă nu ar fi rănită. A crezut că fuga continuă era o neastâmpărare de-a lui, fugea de ea, de fapt. Prioritățile care să o includă erau rare, și atunci era prezent doar fizic. Nu a înțeles-o. Relația lor era despre el.
  A trecut timpul. Și-a dat seama că da, o iubește. Pentru el, nu și pentru ea.” Ș.M.

  Reply
 2. Someone / 2 June 2015 1:34

  Recunosc ca a trebuit sa citesc de doua ori articolul ca sa inteleg de fapt cum sta treaba. Intr-o mica masura ma cam regasesc in randurile citite, doar ca nu i-am spus niciodata `vreau sa simt si eu`. Pt ca am simtit, ah si inca cum am simtit! Si important era cum si ce simte el. Daca pleci cu gandul `vreau sa simt si eu`…clar nu ai facut nimic!
  Si tu mestere de ce sari repede cu concluziile? Ai un glob de cristal unde ai vazut lucrul asta? Nu cred ca respectivul care a scris articolul astepta ca tu sa il `luminezi`. Sunt aproape sigura ca daca nu stie deja probabil nici nu il intereseaza cum era tipa. Probabil a vrut doar sa isi spuna of`ul cumva. Invidiez persoanele care pot si stiu sa scrie, sa aseze pe hartie frumos gandurile si sentimentele…as vrea sa pot face si eu asta…

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro