Dor de nopţi cu tine

28 November 2016

Nopţi fără vise şi fără somn, cu lacrimi care curgeau a viaţă şi poveşti despre cum arată fericirea. O modelam din lutul iubirii noastre cu mâinile care ni se întâlneau şi pe care le frământam până la contopire. Şi fericirea căpăta forme nedefinite, după mâinile care se sărutau haotic în jurul ei.

Nopţi de dor, dor ucigător, dor balsamic, dor-dor. De vise făurite cu ochii plini de cer albastru. De căutări îndelungi, de şovăieli timide, de necunoaştere şi teamă. Nopţi de dans al sufletelor. La început, un dans de-adolescenţi începători, în care ea îşi trece încet mâinile după gâtul lui şi se apropie cu un sfert de pas. El îi cuprinde şoldurile şi mai face un sfert de pas spre apropiere. După vreo câteva zile, ea îşi lasă capul pe umărul lui. După alte câteva, el o lipeşte cu totul şi trupurile li se mişcă într-un sincron desăvârşit, ca şi cum s-ar intui, s-ar şti, s-ar atrage, şi-ar ghici secunda următoarei mişcări şi amplitudinea ei.

cuplu-sarut

Nopţi de dulce-amărui. Nopţi de spaimă cutremurătoare şi încredere fără margini. Nopţi reci, în care îngrămădeam două suflete pline de speranţă şi dorinţă. Nopţi în care nu m-am întrebat dacă merit să fiu atât de fericită. Nopţi de lupte lăuntrice sălbatice, de suflete şi trupuri amestecate, de privit unul la altul ore întregi, cu ochii închişi. Nu te-am văzut nicicând mai bine ca atunci.

Nopţi nesfârşite în care mi-a vibrat pielea la atingerile disperate ale gândurilor tale. Nopţi de fericire imensă, mascată în durere şi tristeţe. Fericire, prenumele meu e Dor.

Guest post by Raluca Glodeanu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cel mai puternic ingredient într-o relaţie de dragoste

Nu mai fusesem niciodată sărutată de un bărbat trecut de 40 de ani

Pentru tine nu a(m) însemnat nimic

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
10,609 views

Your tuppence

 1. Nopţi cu tine | Despre dor şi alte copilării / 29 April 2017 22:55

  […] Nopţi de dor, dor ucigător, dor balsamic, dor-dor. De vise făurite cu ochii plini de cer albastru. De căutări îndelungi, de şovăieli timide, de… (citește restul articolului aici: http://www.catchy.ro/dor-de-nopti-cu-tine/103689) […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro