Îți mulțumesc, iubita mea, că divorțezi pentru mine

12 August 2020

Mi-am cântat iubirea pentru tine în tot felul de locuri. Ți-ai cântat iubirea pentru mine, la fel. N-am mai scris de mult despre noi, poate nu era (ce face?) potrivit într-o situație precum cea din țară. Hmmm, ca și cum ar trebui să ținem cont de ea. Nu trebuie. Nimic nu trebuie, remember? De fapt, un singur lucru. Să ne iubim. Restul vine de la sine.

Am scris, mai demult, ceva cu titlul „refuz să-ți fiu amant”, parcă. Da, am scris. Și spuneam că îți sunt iubit, nu amant, orice ar crede lumea. Iar acum îți spun, public, mulțumesc, iubita mea, pentru că faci acest pas pentru mine. Pentru că divorțezi, în sfârșit! Pentru că mi te dai mai mult decât până acum și pentru că mă ajuți să construim ceea ce va fi noi, chiar dacă mă acuzi, uneori, că aș fi comod. Inactiv. Știi că nu sunt, de fapt. Îți mulțumesc pentru că vii mai des la mine, pentru că-mi ești cu totul și știi? am ajuns să fie noi cât mai aproape și mai clar decât până acum.

Da, îmi vine să-mi urlu iubirea, să ne-o strig, în ciuda tuturor celor care nu o acceptă, care o cred trecătoare și a altor asemenea specimene (un exemplu concludent este… sunt cei care așteaptă să se termine ca să aibă acces la tine mai ușor – deși știu că nu ar avea). Promit să te ajut cum pot și știu, chiar și cum mă înveți (știi că nu știu prea multe în anumite domenii).

Promit ca iubirea mea să nu te dezamăgească vreodată. Să nu ne certăm, să nu ne culcam supărați, să mă las ție cel puțin pe cât mi te dărui. Promit să fac să nu-ți mai fie frică (știu că-ți este, încă, de unele aspecte) și mâna mea să-ți fie sprijin, singurul de care vei avea nevoie vreodată.

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Îndrăgostiți la 40 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro