Reclama Mercedes cu Bertha Benz, filmată în România

18 March 2019

La începutul acestei luni, o reclamă Mercedes-Benz atrăgea atenţia pe reţelele de socializare mai mult ca de obicei. Motivul îl reprezenta aspectul vintage al filmării, dar şi povestea diferită care se prefigura încă din primele cadre.

Clipul spune povestea Berthei Benz (click, povestea e minunată!), soţia şi partenerul de afaceri al lui Karl Benz, considerat inventatorul automobilului. Femeia ar fi fost prima persoană care a condus un astfel de vehicul pe distanţă lungă (106 kilometri), iar reclama este un omagiu adus acestei performanţe în chiar luna dedicată doamnelor.

Adevărata Bertha Benz, într-o imagine de epocă
Sursa foto: mercedes-benz.com

În plus, conform lui Mariciu, filmările par să fi avut loc în România: “Nu știu dacă în zona Brașovului sau a Sibiului. Știu sigur că e filmată în România, pentru că doar la noi în țară mai găsești drumuri care să arate ca în 1888, pentru că am recunoscut câțiva actori români în spot, iar firma de Service Production creditată pe Ads of the World este Icon Films, care este o firmă românească”.

Sperăm să vă placă. La mulţi ani încă o dată, doamnelor!Citiţi şi

Viața este un cadou pe care îl despachetăm în fiecare zi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Ai iubit-o, nu-i așa?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro